Секюрити обков за PVC дограма от висок клас

 

Ние специализираме в монтажа и поддръжката на PVC дограми от 15 години насам. Приоритет на дейността ни е осигуряването на дограмата от неправомерни интервенции за надеждна защита и сигурност на всеки дом или офис.

 

Според проучването на австрийския производител на обков Maco, над 80% от взломните прониквания стават през прозорците, а не през входните врати. За това от 2002 година насам работим според европейските изисквания за сигурност на обкова WK3 клас - основна защита срещу използването на физическа сила и обикновени лостови инструменти. Прилагаме едно от най-модерните решения за заключване, съществуващи на пазара - хай секюрити (high security).

 

Професионалната система "анти-взлом" с монтиране на до 14 точки за сигурност, не позволява отварянето да бъде извършено дори с щанга.

 

Допълнителните осигурителни елементи, които монтираме дават надежност и здравина в затварянето на прозорците, а професионално извършения монтаж гарантира отлично функциониране на крайния продукт.

 

Ние не правим компрамиси с качеството, защото сигурността не подлежи на компромис.

 

Вярваме, че спокойствието винаги трябва да бъде приоритет, за това предлагаме висококачествени услуги и материали, при оптимални ценови условия.

 

Работим коректно и открито като се стараем да предложим на клиентите си комплексни услуги, така че да отговарят на изискванията им. Уверени сме, че можем да защитим Вашето жилище еднакво добре срещу взлом през PVC дограмата и входната врата. 

Нашият екип може да Ви консултира професионално относно избора и монтажа на PVC дограма, с правилен подбор на обкова за максимална сигурност и естетическа сдържаност на финалния резултат.

 

Наши парньори са:

 

Лидери в производството на хай-секюрити обкови.

 

 

Видео репортажи за антивзлом системите: