Очаква се вълна от обири по празниците

Избегнете я, като следвате съветите на столична дирекция „Полиция” и с помощта на антивзлом система за PVC дограма от www.antivzlom.com.

 

Рисковете от обири обикновено се покачват по празниците. Тази година те са още по-големи. Една от причините е, че много хора изтеглиха парите си от КТБ и повечето от тях все още не са ги преместили в друга банка, а ги съхраняват у дома си.

 

   

Вие нямате спестявания в КТБ? Това не е гаранция, че ще бъдете пощадени от нежелани посещения. Крадците са наясно, че по празниците в домовете ни има повече пари и ценности от обикновено. Допълнително улеснение за тях е, че доста хора не прекарват празниците у дома, а пътуват и то за по няколко дни.

 

Може дори да сте успели да заблудите крадците, които вероятно наблюдават дома ви и да не сте оставили в него никакви пари и ценности. Самият факт, че някой е влизал в жилището ви и е тършувал из вещите ви, вече е достатъчно стресиращ и неприятен. Има един много лесен и ефективен начин да защитите дома си.

 

Какви са навиците на крадците и как най-често проникват в дома ви

 

Според наблюдения на столична дирекция „Полиция” бандите са станали изключително дръзки. Те проучват предварително (и то доста добре) в кое жилище какви ценности и пари има, след което се възползват от празниците и почивните дни, за да влязат и да ги оберат посред бял ден. Как така крадците могат да влязат в дома ви необезпокоявани по всяко време на денонощието? През прозореца или балконската врата. Неукрепената дограма на прозорците и вратите на вашето жилище или офис може да бъде отворена с най-обикновена банкова карта или пък с отвертка. Всичко става безшумно и за секунди. Използвайки този способ крадците са практически неуловими.

 

   

Никой не е застрахован

 

Повечето хора си мислят, че на тях подобно нещо не може да им се случи. За пример ще ви дадем само две кратки съобщения от вестник „24 часа”. Първото беше, че крадци са проникнали с взлом и са обрали дома на Румен Плевнелиев, брата на президента Росен Плевнелиев. Имайте предвид, че той живее в добре охраняван затворен комплекс, съвсем близо до жилището, в което е настанен държавният глава. Досещате се, че него го пази НСО, нали?

 

Актьорът Камен Воденичаров също пострада и то при положение, че живее на доста висок етаж. Крадците са проникнали в дома му като са се спуснали от покрива и са успели минат през металните решетки и да отворят вратата на балкона с PVC дограма с обикновена отвертка.

 

Както виждате, независимо от това колко човека пазят жилището ви или колко добре сте го укрепили и защитили, само едно слабо място да има, крадците ще го намерят.

 

Какво съветват от столична дирекция „Полиция”

 

Превърнете дома си в крепост. Погрижете се наистина да няма как да се проникне в него. Обикновено най-слабото място на вашия дом е PVC дограмата. Укрепете я, така че никой да не може да влезе през нея.

 

Защитете дома си! Укрепете дограмата си с нашите антивзлом системи

 

Предлагаме ви антивзлом системи, които правят вашата дограма неотваряема за крадците. Заключване на PVC дограма с до 14 точки, което поема спокойно натиск от тон и половина на точка – това превръща дома ви в наистина непревземаема крепост.

 

Свържете се с нас, за да научите повече за вариантите, които предлагаме. Монтираме антивзлом системи на вече поставени, стари дограми. Консултираме коя от трите степени на защита ще е най-подходяща за вас, правим оглед и монтираме заключването на дограмата на място. Направете си този семеен коледен подарък – повече сигурност и защита на вашия дом и ценности. Гарантираме ви, че ще му се радвате не само по празниците.

 

Видео репортажи за антивзлом системите: