Безапелационна защита за PVC врати и прозорци - Монтаж на място от Антивзлом

 

Security Expo 2015

По време на изложението Security Expo 2015 и Строителна седмица, www.antivzlom.com представи изключителните възможности на немския производител на обков G-U, за осигуряване на пълна защита на PVC врати и прозорци.

 

 - - Видео VBox 1


 - - Видео VBox 2


 - - Видео VBox 3

 

С помощта на водещия специалист в областта на анти-взлом решенията за PVC врати и прозорци, г-н Явор Василев (www.antivzlom.com), бяха направени симулации на взлом през дограмата с използването на множество инструменти - отверки, метален лост - тип "кози крак", бормашина.

 

 

Тридневните опити и над 140 интервенции върху дограмата доказаха безапелационната защита, която Ви осигурява секюрити обкова на G-U.

 

 
     
 

В зависимост от размера на прозореца, могат да се монтират до 16 точки на зашита чрез метални секюрити насрещници, надеждно закрепени и в армиращия профил на дограмата. Така, всяка точка би могла да устои на натиск до 1,5 тона.

 

Добавената магнезиева плочка предотвратява всеки опит за разпробиване на дръжката и задвижване на брава-мартината отвън. Задължителен елемент за пълната анти-взлом защита е и дръжката с вграден ключ, който елиминира задвижването й отвън чрез пробив през профила или стъклопакета на дограмата.

 

Аксес Новело и www.antivzlom.com Ви предлагат безплатна консултация за превантивно осигуряване на Вашата дограма или оглед на място.

 

Видео репортажи за антивзлом системите: