Ефективна защита на дома и офиса

 

Осигурете най-ефективната защита за вашия дом и офис с пвц заключване от нас!

 

8 секунди са нужни на крадеца, за да разбие една обикновена дограма. Според статистиката на СДВР случаите на кражби с взлом през дограмата са се увеличили с 60% през миналата година.

 

Използвайте механизми за заключване на дограма. Противовзломен обков с различни степени на сигурност е перфектното решение, защото:

  • обхваща всички страни на прозорците – отгоре, отдолу, отстрани до дръжката и срещуположната страна;
  • изработен е от устойчиви сплави, преминали тестове за издръжливост на удари, блъскане, чупене;
  • има до 15 секюрити точки.

Гарантираме ви, че няма крадец, който да успее да разбие вашата дограма с обикновена отвертка. (Да, за 8 секунди престъпникът прониква в дома ви, през необезопасената дограма, само с помощта на отвертка!)

 

Изберете ПВЦ заключване с подходящата степен на сигурност:

 
  • Степен на сигурност WK1: подходяща е за труднодостъпни прозорци. Това заключване на дограма е тествано срещу опити за чупене с човешка сила – проникване, скачане, хвърляне на твърд предмет (вандализъм), както и срещу употреба на обикновени лостови инструменти.

  • Степен на сигурност WK2: препоръчва се за леснодостъпни прозорци. Това заключване на дограма е тествано срещу опити за проникване с взлом посредство помощни инструменти: отвертки, клещи, клинове. Резултатите показват, че те не успяват дори да повредят профила на затворения прозорец.

  • Степен за сигурност WK3: задължителна при много леснодостъпни прозорци. Този тип пвц заключване комбинира предимствата и защитите на горните два модела с допълнително подсилване. Тестовете показват, че с него прозорците и балконските врати в дома и офиса ви са защитени срещу употреба на 2 отвертки и кози крак.

 

Защо ви препоръчваме да комбинирате пвц заключване с осигурителните системи, които вече имате:

 

  • Дограмата на прозорците остава най-слабо защитеното място във вашия дом. Крадиците лесно ще се възползват от него.
  • Различните варианти за заключване на дограма се монтират лесно, доказано ефективни са и ще ви осигурят спокойствие и сигурност.
  • Механизмите за ПВЦ заключване не позволяват на крадците да проинкнат в дома ви. Повечето от другите защити – видеонаблюдение, аларми, etc. – разчитат на това, че дори да влязат, престъпниците ще се уплашат и ще избягат или ще бъдат хванати навреме.

 

Вземете превантивни мерки!

 

Не чакайте да започнат кражбите във вашия блок, защото първите ограбени може да сте вие!

 

Защитете дома си със секюрити обков от висок клас.

 

(Статията е публикувана на 25. Май 2013 г.)

 

Видео репортажи за антивзлом системите: