Ние не правим компромиси с качеството, защото сигурността не подлежи на компромис.

ЕКСКЛУЗИВНО:
Висококачествен секюрити обков спира крадците! Завинаги.

Поръчайте антивзлом обков за PVC дограма! Защитете се от кражба и неканени гости!

 

ПОСЕТЕТЕ НИ ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

 

Уверете се сами, че дограмата без допълнителна защита може да бъде разбита за секунди. Проверете също колко е надеждна антивзлом системата за PVC дограми.

 

В магазин „Практикер” (близо до ключарското ателие), на бул. „Цариградско шосе” 323, сме монтирали мострен прозорец. До него са подредени щанги, отвертки и други инструменти. Пробвайте сами да разбиете дограмата и вижте какъв е ефектът!

 

Консултирайте се с нашите специалисти как е най-добре да защитите дограмата на прозорците и вратите във вашия дом. Консултацията е безплатна и не ви обвързва с покупка.

 

Работим с почти всички СОТ фирми в страната. Те ни се доверяват, доверете ни се и вие! Дограмата е най-слабото място в сигурността на вашия дом. Когато тя е защитена, безопасността на жилището нараства с 90%.

 

Изберете заключване за PVC дограма

 

Разполагаме с различни варианти за подсигуряване на вашата PVC дограма – секюрити дръжка с манганова защита и блокировка със стоманени насрещници например.

 

Няма значение дали прозорците и вратите се отварят отгоре или пък са с двуосово отваряне – нашите антивзлом системи са с до 16 точки на заключване.

 

Поставяме осигуряваща антивзлом система и на стари дограми. Свържете се с нас, за да обсъдим коя от трите степени за сигурност – WK1, WK2 и WK3е – най-подходяща за вас.

   

Юлия Берберян, Валери Божинов, дори Йорданка Фандъкова и бившият министър Николай Василев, станаха жертва на крадци, промъкнали се през незащитената дограма на прозорците на домовете им.

 

Вземете превантивни мерки със система за антивзлом заключване на вашата PVC дограма. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите.

 


 

 

 

 

 

КОНТАКТИ

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

088 5 304 351

 

София, ул. "Банат" 34

 

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

 

 

 

Видео репортажи за антивзлом системите: