Ремонти на деформирани PVC профили

 

 

Атмосферните условия, неправилното монитиране и употребата на нискокачествен обков, особено в новото строителство, водят до неминуеми деформации. Следствието е добре познато на всички - дограмата духа.

 

Важно е да отбележим, че въпреки ниското качество на профила, всяка дограма може да бъде реорганизирана до неузнаваемост. Може да бъде подменен обкова, да се добавят двуосеви отваряния, панти, допълнителни заключвания за по-голяма сигурност срещу влизане с взлом.

 

 

 

ДВУОСОВИ ОТВАРЯНИЯ

 

Най-важния компонент на дограмата е обкова. Ние работим с немски обков от доказан производител. Предлагаме  огромно разнообразие на системи за обков, с възможност за нестандартни решения на отваряне. Той е многостранно регулируем във всички посоки, което предполага монтирането на нестандартни и оригинални решения за обзавеждането на всеки дом. Ако желаете да добавите двуосово отваряне на прозорец в дома Ви, не се колебайте да се свържете с нас.

 


 

ПОДМЯНА НА НЕКАЧЕСТВЕН ОБКОВ

 

Ако вашата дограма е изпълнена с некачествен обков, това може да доведе до редица неприятни последствия. Безпроблемното функциониране на врати и прозорци, успоредно с предвидено дълъг период на експлоатация могат да бъдат постигнати само ако се използва качествен обков, като най-важното условие монтажа му да бъде извършен професионално. Нашият екип може да Ви консултира за това и да изготви за Вас съвсем конкретно предложение.

 


 

ИЗПРАВЯНЕ НА ДЕФОРМИРАНА PVC ДОГРАМА

 

Ние разполагаме с технологичната възможност да възвърнем правилната форма на всеки деформиран PVC профил. Свържете се с нас ако дограмата ви духа или не може да се заключва, защото ние имаме решение.

 

Видео репортажи за антивзлом системите: